Waarom kiezen voor Instakits?

Instakits is dé ‘doe-het-zelfformule’ voor verwarming, ventilatie, sanitair, elektriciteit en afzuigsystemen. Onze zelfbouwpakketten zijn gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en komen met een handig stappenplan. Voor de echte doe-het-zelver een makkelijke opdracht, voor wie geen ervaring heeft, voorzien wij in de nodige begeleiding. 

 

Met de betaalbare DIY-pakketten van Instakits installeer je  jouw technische installatie in een handomdraai: van een gasketel tot een warmtepomp, ventilatiesysteem, vloerverwarming en zelfs het elektrische circuit van je woning. Instakits helpt al sinds eind jaren 80 doe-het-zelvers op weg met gebruiksvriendelijke montagekitten.

Instakits is een product van

groterm-white

Het team

Een goede onderneming is niets zonder de dagelijkse inzet van zijn gemotiveerde medewerkers.  We scheppen er trots en genoegen in om U zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de realisatie van Uw projecten en om Uw problemen zo goed en zo snel mogelijk op te lossen.

 

Ieder van ons vormt hierbij een essentiële en onmisbare schakel in het proces.  We stellen ons graag even aan U voor:

Al meer dan 50 jaar ervaring

Groterm is onder leiding van twee generaties ingenieurs een toonaangevende onderneming in zijn branche geworden.  Na eerst een tijd in andere bedrijven ervaring te hebben opgedaan ging ing. Jos Pollet in 1964 van start.  Zijn tweede zoon, ing. Bart Pollet, bouwde ook eerst elders ervaring op en nam in het jaar 2000 de onderneming van zijn vader over.

Goedkoop

Je koopt je installatiemateriaal aan de scherpste prijzen. En als doe-het-zelver betaal je geen vakman.

Eenvoudig

In je eigen huis zelf elektriciteit leggen, sanitair plaatsen of cv installeren is eenvoudig. Duidelijke stappenplannen begeleiden je zelfbouw.

Compleet

Elke INSTAKIT is een compleet zelfbouwpakket. Elk onderdeel is meegeleverd of reeds gemonteerd, klaar voor een snelle installatie.

Begeleiding

Heb je vragen over je zelfbouwpakket? Onze elektriciens, installateurs en vakmannen staan voor je klaar. Telefonisch of ter plaatse op je werf

Service

Bij elk zelfbouwpakket hoort een professionele service. Ook al installeer je zelf: onze vaste onderhouds- en hersteldienst helpt je altijd uit de nood.