Privacy Policy

Instakits verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring.

 

Verwerkingsdoeleinden

 

Instakits verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van werkzoekenden en andere geïnteresserden met als doel hen beter te kunnen contacteren (o.a. verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame). 

 

Rechtsgrond(en) van de verwerking

 

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. met uitdrukkelijke toestemming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

[In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.]

 

Overmaken aan derden

 

Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen.

 

Google Analytics en Google Tag Manager

 

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en Europa. 

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. 

 

U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

Hotjar

 

We gebruiken Hotjar om de noden van onze gebruikers beter te begrijpen en om de service en ervaring te verbeteren. Hotjar is een technologieservice die ons beter in staat stelt om de gebruikerservaring te snappen (bv hoeveel tijd er wordt doorgebracht op een bepaalde pagina, op welke links worden geklokt, waar de gebruikers van houden en waarvan niet, etc) en dit stelt ons in staat om onze service te onderhouden en te verbeteren. 

 

Hotjar maakt gebruik van cookies en andere technologieën om data te verzamelen over het gedrag en de apparaten van gebruiker (IP-adressen worden enkel in een geanonimiseerde vorm bijgehouden), schermgrootte, type apparaat, browser, geografische locatie, voorkeurstaal. En dit op een pseudonieme manier zodat er geen persoonlijke, identificeerbare data is. Noch zal Hotjar of wij deze informatie delen met een derde partij zodat profielen identificeerbaar worden. Voor meer details over de privacy policiy van Hotjar kan je hier terecht.

 

Bewaarperiode

 

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding). 

 

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens 

 

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (e) of (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

 

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap. 

 

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

  • zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of 
  • een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: info@Instakits.be

Direct marketing

 

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. 

 

Klacht

 

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

Formules voor zelfbouw

INSTAKITS is het zelfbouwsysteem van GROTERM. De unieke zelfbouwpakketten zijn gebaseerd op meer dan 50 jaar ervaring in technische installaties en service. INSTAKITS combineert bovendien doe-het-zelf met traditionele dienstverlening. Met name voor wie zelf elektriciteit, sanitair, verwarming, ventilatie of een centraal stofzuigsysteem wil plaatsen.

 

Als doe-het-zelver heb jij de keuze. Plaats je zelf het zelfbouwpakket? Of laat je je bijstaan door onze elektriciens, installateurs en vakmannen? Sowieso profiteer je ook na de installatie van de expertise van GROTERM voor onderhoud, herstelling of uitbreiding van je zelfbouwpakket.

INSTAKITS zelfbouw

De goedkoopste oplossing voor zelfbouw. Met onze ervaren uitleg en advies als leidraad plaats je alles zelf.

INSTAKITS zelfbouw
+ hulp van GROTERM

Het meeste van je zelfbouwpakket doe je zelf. Voor de moeilijke werken staan onze vakmannen klaar.

GROTERM plaatst
+ je hulp

Wij plaatsen, jij helpt mee: bespaar op werkuren en help onze professionals tijdens de installatie.

GROTERM plaatst

Zelfbouw is niets voor jou? Geen probleem. Zeg ons wat je wil en wij doen de rest: een professionele installatie van A tot Z.

ARROW_DOWN_WHITE.png

Zelfbouwpakket in 1, 2, 3

Of het nu om een zelfbouwpakket voor ventilatie, verwarming, sanitair, elektriciteit of centrale stofzuiger gaat: in drie stappen ontwikkelen we een compleet pakket, klaar om zelf te plaatsen. Kom langs, of mail en maak een afspraak.

    Analyse voor bepalen zelfbouwpakket

    Een volledig zelfbouwpakket voor doe-het-zelvers start met een correcte studie van je nieuwbouw of renovatie. Daarvoor is het plan van je huis essentieel.

     

     

    Zelfbouwpakket voor nieuwbouw of renovatie?

    Voor zelfbouwpakketten voor verwarming zijn de gegevens over de geplaatste isolatie noodzakelijk. Bij nieuwbouw vind je die isolatiegegevens op het EPB-verslag. Voor zelfbouw in renovatie is een situatieschets met alle belangrijke afmetingen voldoende.

     

     

    Zelfbouwpakket op maat

    In samenspraak met een van onze technisch adviseurs stel je het zelfbouwpakket samen. We overlopen de mogelijkheden en stemmen dit af op je wensen.