heatingkit-icon-white
heatingkit-text-black
sanikit-icon-white
sanikit-text-black
ventilokit-icon-white
ventilokit-text-black
elektrokit-icon-white
elektrokit-text-black
vacuumkit-icon-white
vacuumkit-text-black

Zelfbouwpakket voor verwarming: HEATINGKIT

Zelf verwarming plaatsen zoals een cv-installateur? Ja, het kan. De verwarming in je nieuwbouw of renovatie zelf installeren, doe je dankzij de HEATINGKIT. Je doe-het-zelf-verwarming wordt op maat van je huis berekend en samengesteld. Zo installeer je makkelijk zelf je cv tot en met je vloerverwarming. Wij bereiden je complete cv installatie voor, inclusief de opstart en de afregeling door onze specialisten. Zo profiteer jij van een eenvoudige zelfbouw.

Zelfbouwpakket voor sanitair: SANIKIT

Sanitair zelf plaatsen? Dat doe je met SANIKIT. Dit zelfbouwpakket voor sanitair laat je toe om eigenhandig alle sanitaire aansluitingen te doen in je huis. Op maat van je huis stellen we een compleet pakket samen voor zelfbouw. Als je wil voorzien we meteen alle onderdelen zoals leidingen, pomp, boiler, douche, toiletten of ander sanitair. Waarom een sanitair installateur bellen als je je douche of sanitair gewoon zelf kan installeren?

Zelfbouwpakket voor ventilatie: VENTILOKIT

Een ventilatiesysteem D of ventilatie C zorgt voor een goede mechanische ventilatie van je huis. Ook als je zelf de ventilatie wil installeren. VENTILOKIT is een handig en gebruiksvriendelijk systeem voor ventilatie in zelfbouw. Deze doe-het-zelf ventilatie wordt op maat van je huis ontworpen en kan je makkelijk zelf plaatsen. De perfecte afregeling van het ventilatiesysteem door onze specialisten is inbegrepen.

Zelfbouwpakket voor elektriciteit: ELEKTROKIT

Zelf elektriciteit leggen? Met het ELEKTROKIT-zelfbouwpakket kan het perfect. Voorkennis van elektriciteit is niet nodig. Dit zelfbouwpakket maakt gebruik van de knowhow van erkende elektriciens en maakt van zelf elektriciteit plaatsen kinderspel. Zowel bij nieuwbouw als renovatie. Als extra service voor doe-het-zelvers is ook een voorbereide en bekabelde zekeringkast mogelijk. 

Zelfbouwpakket voor centrale stofzuiger: VACUUMKIT

Een centraal stofzuigsysteem is de verborgen parel van je huis. Zeker als je kiest voor zelfbouw. Via dit bouwpakket wordt het zelf plaatsen van de centrale stofafzuiging eenvoudig. Dankzij doe-het-zelf hou je meer budget voor andere projecten in je huis. De VACUUMKIT met centrale stofzuiger is stil, hygiënisch en handig.